Køkkenudstyr

Scanpan non-stick gryder og pander

De danskproducerede Scanpan pander og gryder er en af dem vi kan anbefale. Vi har et sæt gryder i rustfrit stål, som vi nu bruger på 15 år. De fejler intet og når de bliver lidt anløbne eller matte, så får de en omgang med en grydesvamp og en tur i opvaskemaskinen

 

[PFV query=”impact” feed=”https://www.partner-ads.com/dk/feed_udlaes2.php?partnerid=2524&bannerid=47976&feedid=694″]

 

Non-stick pander holder ikke helt så længe som de rustfrie gryder eller som vores Le Buyer pander, men vi har været meget tilfredse med Scanpans classic serie. Panderne er ret holdbare på den måde Scanpan laver overfladen på. Det er en keramisk titaniumbelægning der lægges på ved meget høj varme. Vi har prøvet mange forskellige slip-let pander, men holdbarheden er i mange tilfælde ikke god nok.

 

[PFV query=”stegepande|non-stick” feed=”https://www.partner-ads.com/dk/feed_udlaes2.php?partnerid=2524&bannerid=47976&feedid=694″]


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 51 other subscribers


Vi hører gerne fra dig