lav en ønskeseddel
Køkkenudstyr,  Nyheder

Det er tid til at lave ønskeseddel

Det er snart 1. december og ved at være tid til at få ønskesedlerne sendt afsted. Når man interesserer sig for mad, køkkenteknikker, vin eller bare er gourmande, så er der heldigvis mange ting man kan ønske sig. Man kan selvfølgelig lave mad med meget få remedier, meeen det kan også være en udstyrssport.

Derfor har vi samlet lidt af det isenkram der er på mode lige nu på denne side med titlen “Julegaver og ønsker for gourmander, kokke og køkkenfolk”. Vi kan næsten garantere at du ikke har alt det foreslåede udstyr!

Så hvis du ikke allerede har ønskesedlen klar, så opret en online ønskeseddel på siden Min-Ønskeseddel.dk

 

Dagens Quiz: Hvad er en “EXCALIBUR 4926TCDFB”?
dehydrator


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 51 other subscribers


2 Comments

Vi hører gerne fra dig