Dagens mad

Sense – En anderledes bog om kost

italiens mad og specialiteter

Vi skrev for nyligt om tallerkenmodellen og nogle nemme huskeregler i hverdagen, når der er udfordringer med vægten. For nyligt faldt vi så over Suzy Wengels seneste bog om den tilgang til kost, som hun kalder Sense (fra engelsk “at give mening” eller “fornuft”). Bogen er både forfatterens personlige beretning og så er det en model at spise efter og lækre opskrifter, som er meget nemme at gå til, uden man skal købe alverdens forskellige ting, som man normalt ikke finder i sine køkkenskabe.

Så lige nu prøver vi bogen af måltid for måltid. Vi anbefaler bogen, der ikke bare er endnu en kur- eller opskriftsbog!

Sense - slank med fornuft

Link til Bog&Idé

Den næste tid vil vi komme med nogle eksempler på opskrifter.


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Slut dig til 33 øvrige tilmeldte


Vi hører gerne fra dig