Svensk gourmet fra trætoppene
I Skåne tæt på Lund ligger The Lodge højt på en bakke over trætoppene i fantastiske naturoplevelser og langs Skåneleden vandrerute. En gennemført Lodge stemning møder en alle steder man bevæger sig rundt på området og samtidig er der muligheder for at spise fremragende lokal mad og gourmet middage og det er det, dette indlæg handler om.
Foruden tapas og afternoon tea spiste vi også en 4 retters efterårsmenu fra havet, søen, himlen og mejeriet som menuen beskriver
HAVET
Helleflynder med citron og lakridssalt
SØEN
Vildand med græskar, hasselnød, svampe og løg
HIMLEN
Hybensorbet med vanilje og mandel
MEJERIET
Oste fra Soldattorpet & Vilhelmsdal
Der blev også serveret en meget lækker hummerbisque med rejer som en starter og brød blev serveret på et lille træbrædt med forskellige slags rørt smør og olie.
Menuen havde titlen “less ordinary” som resten af The Lodge og får topkarakter af os. Menuen bygger så vidt muligt på lokale produkter og råvarer og billederne herunder gør slet ikke serveringen ret. Alle retterne var veltilberedte og velafstemte.
Vi spiste i øvrigt i restauranten to dage i træk og andendagen bød på en anden, men absolut lige så veltilberedt menu. Der var topkarakter til hovedretten med langtidsstegt oksetyksteg og med et tilbehør af spidskål, persillerod og grønkål med fløde
Flere af de ting vi fik serveret, skal vi selv arbejde lidt videre med og er blevet inspireret til flere nye retter. Vi kan varmt anbefale The Lodge både som overnatning og som restaurant – vi ses!
Se mere om The Lodge i dette indlæg på MestHverdag.dk
Dette indlæg er ikke sponsoreret eller betalt af andre – Det er blot Madkalender.dk på tur.