Opskrifter,  Saucer og marinader,  Tema

Vietnamesisk peanut dipping sauce

Opskriften kommer fra et besøg i Vietnam og kan bruges i stedet for soya eller sød chilisauce.

Sponserede forslag

Stepp Pinot Noir Vom Bundtsandstein 2018

Gerd Stepp laver tysk pinot noir i moderne stil, med masser af fylde og mørk frugt - og Pinot Noir vom Buntsandstein er ingen undtagelse. Enkeltmarks...

Dipping sauce med peanuts
5 fra 1 stemme
Udskriv

Vietnamesisk peanut dipping sauce

En mild og god dipping sauce til friske forårsruller eller andre former for forårsruller. Smagen og styrken kan justeres med tilsætning af fintsnittet hvidløg og chili.

Saucen uden chili og hvidløg kan holde sig på køl i cirka 1 måned

Ret Marinade, sauce
Køkken Vietnamesisk
Antal 1 Portion
Forfatter Malene

Ingredienser

  • 3 Spsk Fiskesauce
  • 2 Spsk Limesaft
  • 3 Spsk Orangejuice eller ananas
  • 3 Spsk Sukker
  • 1 Spsk Rød chili i fine tern uden kerner
  • 1 Spsk Finthakket hvidløg
  • 5 Spsk Ristede og usaltede peanuts
  • 6 Spsk Lunkent vand

Sådan gør du

  1. Bland alle ingredienserne undtagen hvidløg og chili og sørg for at sukker er opløst. Tilsæt peanuts som noget af det sidste og blend saucen. Efter blending kan hvidløg og chili tilsættes efter smag. 

    Dipping sauce med peanuts
Bagestålet
Sponsoreret

Sponserede forslag

Duckhorn Decoy Rosé 2019

109 kr. hos Winefamly

Riesling Aufwind Fuchsmantel fra Hensel

139 kr. hos Otto Suenson

Faustino Rivero Ulecia Rioja Crianza 2016

90 kr. hos Densidsteflaske.dk


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 41 other subscribers


Vi hører gerne fra dig