kogebøger om desserter og det søde køkken

mad og kemi molekylemi

Det er dessert-tid og inden for opskrifter og kogebøger er dessertkøkkenet et helt kapitel for sig selv. I et professionel køkken og i uddannelse af kokke er dessertkøkkenet også noget for sig selv og det kan godt ses bland udvalget af bøger om desserter.

Vi har prøvet at samle de bøger der er tilgængelige i de danske webshop’s og boghandlere om desserter lige her.

 

Sponsorerede forslag

Sponsoreret

25 friske is-desserter (E-bog)

24 kr. hos Bogreolen.dk

Holms desserter

250 kr. hos Bog & Idé

Is og kolde desserter - uden mælk eller gluten

150 kr. hos Bog & Idé

Dessertbogen - Gert Sørensen - Bog

380 kr. hos Gucca

2 ingredienser opskrifter - veganske kager, is, sn

218 kr. hos Bogreolen.dk

Holms desserter (Bog)

109 kr. hos Bogreolen.dk

Dessertbogen (Bog)

368 kr. hos Bogreolen.dk

Den gule dessertbog

30 kr. hos Bog & Idé

Budding & andre dirrende desserter (E-bog)

119 kr. hos Bogreolen.dk

Moster Milles hjemmelavede konfekt og desserter

100 kr. hos Bog & Idé

Den gule dessertbog (Bog)

37 kr. hos Bogreolen.dk

Majas desserter (E-bog)

125 kr. hos Bogreolen.dk

Moster Milles Hjemmelavede Konfekt Og Desserter -

100 kr. hos Gucca

Flere dirrende desserter

200 kr. hos Bog & Idé

Kager og desserter

59 kr. hos Bog & Idé

Majas desserter

250 kr. hos Bog & Idé

Heibergs store dessertcirkus

100 kr. hos saxo

Den Gule Dessertbog - Diverse - Bog

40 kr. hos Gucca

Flere dirrende desserter

200 kr. hos Bog & Idé

Holms desserter

250 kr. hos Bog & Idé

 

Alle kogebøger - Italiensk mad - Fransk mad - Thaimad - Jamie Olivers kogebøger - Mette Blomsterbergs kogebøger - Ahn Lês kogebøger - Meyers kogebøger - Anne Hjernøes kogebøger - Camilla Plums kogebøger - Sous Vide - Bagning og brød - Dessert og det søde køkken - Øl og ølbrygning - Vinbøger