kogebøger og bøger om vin

Bøger om bagning og brød

Bagning har til alle tider været en vigtig ting at kunne beherske og der findes derfor rigtig mange bøger om bagning. Om det så er bagning af brød, bagning med surdej eller kager så er der masser af bøger at finde. Bagning virker umiddelbart som en nem disciplin, men efter vores smag er der langt mellem velbagt hjemmelavet brød. Det er lidt sværere at bage godt brød end blot at blande vand, gær og mel sammen.

Der findes masser af bøger om hvordan man bager godt brød og kager. Vi har også et par af vores favorit opskrifter på nemme morgenboller eller brød bagt i römertopf.

Håber du kan finde en spændende kogebog – man kan aldrig få for mange kogebøger!

Find bøger om:
Alle kogebøger - Italiensk mad - Fransk mad - Thaimad - Jamie Olivers kogebøger - Mette Blomsterbergs kogebøger - Ahn Lês kogebøger - Meyers kogebøger - Anne Hjernøes kogebøger - Camilla Plums kogebøger - Sous Vide - Bagning og brød - Dessert og det søde køkken - Øl og ølbrygning - Vinbøger

Vi har prøvet at samle de bøger der er tilgængelige i de danske webshop’s og boghandlere om bagning lige her.

 

Sponsorerede forslag

Se flere kogebøger


Andre sider med bøger om mad, vin og meget mere

[wpb_childpages]


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 75 other subscribers