Claus Meyer’s mange kogebøger

Claus Meyer lærte de fleste af os at kende som DR1’s hus-kok tilbage i 90’erne. Meyer er ikke kok, men iværksætter, idemand og forretningsmand med holdninger om mad, råvarer og madkultur. Claus Meyer er forfatter til mange kogebøger igennem årene og er en af folkene bag restaurant Noma, kantiner og mange andre madoplevelser.

Claus Meyer’s mange kogebøger spænder vidt fra simremad, kager, brød og bagning, pølser og en bog som Almanak.

Vi har prøvet at samle de bøger der er tilgængelige i de danske webshop’s og boghandlere fra Meyer lige her.

 

Sponsorerede forslag

Meyers mad til de mindste

70 kr. hos saxo


Alle kogebøger - Italiensk mad - Fransk mad - Thaimad - Jamie Olivers kogebøger - Mette Blomsterbergs kogebøger - Ahn Lês kogebøger - Meyers kogebøger - Anne Hjernøes kogebøger - Camilla Plums kogebøger - Sous Vide - Bagning og brød - Dessert og det søde køkken - Øl og ølbrygning - Vinbøger

Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 77 other subscribers