Kogebøger og udstyr til Sous Vide

Vi har tidligere skrevet om Sous Vide, som er meget fremme for tiden og med god ret. Mørt og velsmagende kød og grøntsager er hvad sous vide kan bruges til. Sous vide er en fransk tilberedningsmetode og betyder frit oversat “under vacuum”

Hvad skal man bruge til sous vide:

  1. En cirkulator. Cirkulatoren er et varmelegeme med en lille omrører, der kan stilles til en stabil temperatur i et vandbad
  2. Vacuumpakker. Lukkede og forseglede poser der kan sænkes ned i vandbadet er nemmest at håndtere. Vacuumpakning kan bruges til meget mere end sous vide og gør det nemt at fryse mindre portioner og at marinere kød.

Man kan godt bruge sous vide køkkenteknikken uden en masse udstyr som vi skrev om i denne artikel (sous vide uden udstyr), Men det er nemmere at have en cirkulator, der kan holde temperaturen.

Vi har samlet en masse sous vide udstyr og kogebøger fra webbutikker herunder


Indeholder sponserede links

Sous Vide I Hverdagen - Peter Friehling - Bog

180 kr. hos Gucca

Grundbogen i sous vide (Bog)

221 kr. hos Tales.dk

Sous Vide Profi Cook

906 kr. hos Barlife.dk

vakuump. til sous vide 28x36cm

50 kr. hos Emmalys

Sous vide 2.0

400 kr. hos Bog & Idé

Sous Vide Kar Profi Cook

625 kr. hos Barlife.dk

vakuump. til sous vide 20x29cm

40 kr. hos Emmalys

sous vide magnetic circulation

2999 kr. hos Emmalys

Sous vide 2.0

249 kr. hos Bog & Idé

Sous vide i dit eget køkken

250 kr. hos Bog & Idé

Gæstemad med sous vide

250 kr. hos Bog & Idé

Profi Cook Sous Vide Stick Wifi

828 kr. hos Barlife.dk

Sous vide i dit eget køkken

250 kr. hos Bog & Idé

Steba Sous Vide Cirkulator

1460 kr. hos Barlife.dk

Sous vide 2.0-Karsten Tanggaard-Bog

350 kr. hos Saxo.com

Sous vide kogebogen

180 kr. hos saxo

Sous vide kogebogen (Bog)

139 kr. hos Tales.dk

Sous vide i dit eget køkken

250 kr. hos Bog & Idé

Sous vide 2.0

400 kr. hos Bog & Idé

Grundbogen I Sous Vide - Peter Friehling - Bog

200 kr. hos Gucca

 

 

Se alle kategorier af kogebøger
Alle kogebøger - Italiensk mad - Fransk mad - Thaimad - Jamie Olivers kogebøger - Mette Blomsterbergs kogebøger - Ahn Lês kogebøger - Meyers kogebøger - Anne Hjernøes kogebøger - Camilla Plums kogebøger - Sous Vide - Bagning og brød - Dessert og det søde køkken - Øl og ølbrygning - Vinbøger


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 51 other subscribers