Kogebøger og udstyr til Sous Vide

italiens mad og specialiteter

Vi har tidligere skrevet om Sous Vide, som er meget fremme for tiden og med god ret. Mørt og velsmagende kød og grøntsager er hvad sous vide kan bruges til. Sous vide er en fransk tilberedningsmetode og betyder frit oversat “under vacuum”

Hvad skal man bruge til sous vide:

  1. En cirkulator. Cirkulatoren er et varmelegeme med en lille omrører, der kan stilles til en stabil temperatur i et vandbad
  2. Vacuumpakker. Lukkede og forseglede poser der kan sænkes ned i vandbadet er nemmest at håndtere. Vacuumpakning kan bruges til meget mere end sous vide og gør det nemt at fryse mindre portioner og at marinere kød.

Man kan godt bruge sous vide køkkenteknikken uden en masse udstyr som vi skrev om i denne artikel (sous vide uden udstyr), Men det er nemmere at have en cirkulator, der kan holde temperaturen.

Vi har samlet en masse sous vide udstyr og kogebøger fra webbutikker herunder


Indeholder sponserede links

Sous vide kogebogen (Bog)

149 kr. hos Bogreolen.dk

Sous vide i dit eget køkken (E-bog)

140 kr. hos Bogreolen.dk

Sous vide i dit eget køkken (Bog)

198 kr. hos Bogreolen.dk

Sous vide 2.0

400 kr. hos Bog & Idé

Sous vide 2.0

400 kr. hos Bogreolen.dk

Sous vide i dit eget køkken

250 kr. hos Bog & Idé

Sous vide 2.0-Karsten Tanggaard-Bog

310 kr. hos Saxo.com

Gæstemad med sous vide

250 kr. hos Bog & Idé

Steba - Sous Vide Cirkulator - SV 50

1200 kr. hos Hw-homeware.dk

Conzept - Sous Vide Stav

500 kr. hos Hw-homeware.dk

Grundbogen i sous vide (Bog)

189 kr. hos Bogreolen.dk

Sous vide 2.0

280 kr. hos Bogreolen.dk

Gæstemad med SOUS VIDE (Bog)

169 kr. hos Bogreolen.dk

Gæstemad med sous vide

250 kr. hos Bogreolen.dk

Grundbogen I Sous Vide - Peter Friehling - Bog

190 kr. hos Gucca

Sous vide 2.0

280 kr. hos Arnold Busck

Sous vide 2.0

400 kr. hos Arnold Busck

Gæstemad med sous vide

250 kr. hos Bog & Idé

SOUS VIDE i hverdagen (Bog)

169 kr. hos Bogreolen.dk

Gæstemad Med Sous Vide - Peter Friehling - Bog

170 kr. hos Gucca

 

 

 

Se alle kategorier af kogebøger
Alle kogebøger - Italiensk mad - Fransk mad - Thaimad - Jamie Olivers kogebøger - Mette Blomsterbergs kogebøger - Ahn Lês kogebøger - Meyers kogebøger - Anne Hjernøes kogebøger - Camilla Plums kogebøger - Sous Vide - Bagning og brød - Dessert og det søde køkken - Øl og ølbrygning - Vinbøger


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Slut dig til 25 øvrige tilmeldte