Kogebøger og udstyr til Sous Vide
Vi har tidligere skrevet om Sous Vide, som er meget fremme for tiden og med god ret. Mørt og velsmagende kød og grøntsager er hvad sous vide kan bruges til. Sous vide er en fransk tilberedningsmetode og betyder frit oversat “under vacuum”
Hvad skal man bruge til sous vide:
- En cirkulator. Cirkulatoren er et varmelegeme med en lille omrører, der kan stilles til en stabil temperatur i et vandbad
- Vacuumpakker. Lukkede og forseglede poser der kan sænkes ned i vandbadet er nemmest at håndtere. Vacuumpakning kan bruges til meget mere end sous vide og gør det nemt at fryse mindre portioner og at marinere kød.
Man kan godt bruge sous vide køkkenteknikken uden en masse udstyr som vi skrev om i denne artikel (sous vide uden udstyr), Men det er nemmere at have en cirkulator, der kan holde temperaturen.
Vi har samlet en masse sous vide udstyr og kogebøger fra webbutikker herunder
Indeholder sponserede links
Se alle kategorier af kogebøger
Alle kogebøger - Italiensk mad - Fransk mad - Thaimad - Jamie Olivers kogebøger - Mette Blomsterbergs kogebøger - Ahn Lês kogebøger - Meyers kogebøger - Anne Hjernøes kogebøger - Camilla Plums kogebøger - Sous Vide - Bagning og brød - Dessert og det søde køkken - Øl og ølbrygning - Vinbøger