Kogebøger og udstyr til Sous Vide

Vi har tidligere skrevet om Sous Vide, som er meget fremme for tiden og med god ret. Mørt og velsmagende kød og grøntsager er hvad sous vide kan bruges til. Sous vide er en fransk tilberedningsmetode og betyder frit oversat “under vacuum”

Hvad skal man bruge til sous vide:

  1. En cirkulator. Cirkulatoren er et varmelegeme med en lille omrører, der kan stilles til en stabil temperatur i et vandbad
  2. Vacuumpakker. Lukkede og forseglede poser der kan sænkes ned i vandbadet er nemmest at håndtere. Vacuumpakning kan bruges til meget mere end sous vide og gør det nemt at fryse mindre portioner og at marinere kød.

Man kan godt bruge sous vide køkkenteknikken uden en masse udstyr som vi skrev om i denne artikel (sous vide uden udstyr), Men det er nemmere at have en cirkulator, der kan holde temperaturen.

Vi har samlet en masse sous vide udstyr og kogebøger fra webbutikker herunder


Indeholder sponserede links

Sous vide i dit eget køkken

150 kr. hos saxo

SOUS VIDE i hverdagen (Bog)

174 kr. hos Tales.dk

Gæstemad med sous vide

250 kr. hos Bog & Idé

Sous vide i dit eget køkken

250 kr. hos Bog & Idé

Gæstemad med sous vide

250 kr. hos Bog & Idé

Sous vide i dit eget køkken

250 kr. hos Bog & Idé

Gæstemad Med Sous Vide - Peter Friehling - Bog

180 kr. hos Gucca

Gæstemad med SOUS VIDE (Bog)

174 kr. hos Tales.dk

Grill Bedre Med Sous Vide - Peter Friehling - Bog

180 kr. hos Gucca

Grundbogen I Sous Vide - Peter Friehling - Bog

200 kr. hos Gucca

Sous vide i dit eget køkken (E-bog)

140 kr. hos Tales.dk

Sous Vide I Dit Eget Køkken - Karsten Tanggaard -

200 kr. hos Gucca

Sous vide 2.0

249 kr. hos Bog & Idé

Sous vide 2.0

400 kr. hos Bog & Idé

Sous vide i dit eget køkken (Bog)

199 kr. hos Tales.dk

Sous vide 2.0

249 kr. hos Bog & Idé

Sous vide kogebogen (Bog)

139 kr. hos Tales.dk

Sous vide kogebogen

180 kr. hos saxo

Grønt - Sous Vide - Peter Friehling - Bog

180 kr. hos Gucca

Grundbogen i sous vide (Bog)

195 kr. hos Tales.dk

 

 

Se alle kategorier af kogebøger
Alle kogebøger - Italiensk mad - Fransk mad - Thaimad - Jamie Olivers kogebøger - Mette Blomsterbergs kogebøger - Ahn Lês kogebøger - Meyers kogebøger - Anne Hjernøes kogebøger - Camilla Plums kogebøger - Sous Vide - Bagning og brød - Dessert og det søde køkken - Øl og ølbrygning - Vinbøger

Bagestålet
Sponsoreret

Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 41 other subscribers