Bagning og kage,  Opskrifter

Kaspers Hindbærkage

Denne nemme hindbærkage fungerer super godt som hindbaerkage“klasse-kage” til skolen. Gang da opskriften 3-4 gange afhængig af størrelse på bradepande. Er meget lækker dagen efter bagning også.

Sponserede forslag

Sponserede forslag

Ingredienser:

2 æg
2 dl / 180 gr. sukker
1/2 tsk vanillepulver
50 gr. smeltet smør
2 1/2 dl / 130 gr. hvedemel
250 gr. frosne hindbær
1/2 dl sukker

 

Sådan gør du:

Spred de frosne bær i et lag og drys med sukker. Optø i 1-2 timer.
Sæt ovnen på 175 C
Pisk æg, vanille og sukker hvidt og skummende.
Smelt smør, afkøl lidt og hæld det i æggemassen under omrøring.
Rør forsigtigt melet i dejen.
Smør en tærteform (eller beklæd den med bagepapir) (ca. 24 cm/diameter) og drys med rasp. Hæld dejen i formen og læg hindbærrene i et jævnt lag og tryk dem let ned.
Bag midt i ovnen i 25-30 min. Den skal være gylden og let fugtig indeni. Test med kødnål.


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 51 other subscribers


Vi hører gerne fra dig