Bagning og kage,  Opskrifter

Kaspers Hindbærkage

Denne nemme hindbærkage fungerer super godt som hindbaerkage“klasse-kage” til skolen. Gang da opskriften 3-4 gange afhængig af størrelse på bradepande. Er meget lækker dagen efter bagning også.

Sponserede forslag

Stepp Pinot Blanc 2018

Pinot Blanc er oftest den af Pinot-fætrene som får mindst opmærksomhed - både Pinot Noir og Pinot Gris har et loyalt følge - og det burde Pinot B...

Ingredienser:

2 æg
2 dl / 180 gr. sukker
1/2 tsk vanillepulver
50 gr. smeltet smør
2 1/2 dl / 130 gr. hvedemel
250 gr. frosne hindbær
1/2 dl sukker

 

Sådan gør du:

Spred de frosne bær i et lag og drys med sukker. Optø i 1-2 timer.
Sæt ovnen på 175 C
Pisk æg, vanille og sukker hvidt og skummende.
Smelt smør, afkøl lidt og hæld det i æggemassen under omrøring.
Rør forsigtigt melet i dejen.
Smør en tærteform (eller beklæd den med bagepapir) (ca. 24 cm/diameter) og drys med rasp. Hæld dejen i formen og læg hindbærrene i et jævnt lag og tryk dem let ned.
Bag midt i ovnen i 25-30 min. Den skal være gylden og let fugtig indeni. Test med kødnål.

Bagestålet
Sponsoreret

Sponserede forslag

Duckhorn Decoy Cabernet Sauvignon 2018

170 kr. hos Winefamly

ZinZin Zinfandel California 2013

45 kr. hos Densidsteflaske.dk

Angeline Cabernet Sauvignon Reserve, Paso Robles 2

169 kr. hos Winther Vin


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 41 other subscribers


Vi hører gerne fra dig