Råsyltede grøntsager
Opskrifter,  Små retter og tilbehør

Råsyltede grøntsager

De råsyltede grøntsager i denne opskrift, kan anvendes i mange sammenhænge. Opskriften er egentlig asiatisk, men vi anvender den eksempelvis til grill retter og i stedet for coleslaw.

Sponserede forslag

Grüner Veltliner - Domäne Krems

Grüner Veltliner fra Domäne Krems er en forfriskende hvidvin med en let perlende fornemmelse. Grüner Veltliner er Østrigs førende drue, når det ...

Råsyltede grøntsager
0 fra 0 stemmer
Udskriv

Råsyltede grøntsager

I denne opskrift er der brugt kinaradise og gulerødder, men det kan varieres efter ønske eller hvad der findes i køleskabet. Det er en råsyltning, hvilken betyder at grøntsagerne ikke varmes op, men syltes i en kold lage.

Grøntsagerne kan holde et par dage på køl.

Mængderne kan du variere, bare lagen dækker grøntsagerne.

Ret Tilbehør
Køkken Asiatisk
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 2 timer
Samlet tid 2 timer 20 minutter
Antal 1 portion

Ingredienser

  • 1 stk kinaradise
  • 6 stk gulerødder

Syltelage

  • 2 dl vand
  • 1 dl eddike
  • 10 spsk sukker
  • 1 tsk salt

Sådan gør du

  1. Kog alle ingredienserne i lagen op og lad lagen køle ned igen

  2. Skræl kinaradisen og skær i tynde stave (julienne udskæring)

    kinaradise
  3. Skræl gulerødder og snit også dem fint

  4. Hæld den afkølede lage over grøntsagerne, så de er dækkede og lad det trække i 2 timer inden spisning. Kan også laves dagen før

    Råsyltede grøntsager
Bagestålet
Sponsoreret

Sponserede forslag

Bernkasteler Badstube Spätlese Feinherb fra M. Mo

229 kr. hos Otto Suenson

Bourgogneaften 29/10-20 - Roskilde kl. 18.30-21.30

350 kr. hos Otto Suenson

Spiculus Nero di Troia Puglia IGT 2017

90 kr. hos Jysk Vin


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 41 other subscribers


Vi hører gerne fra dig