
Det mad danskerne laver til dagligt
Karolines køkken har med Epinion lavet en undersøgelse af danskernes spisevaner og mest spiste retter. Madkalender.dk gør det samme, bare for én dansk familie imod undersøgelsens 2000 parsoner.
Vi har lavet link til retterne hos Madkalender.dk og der er en del gengangere og lidt varianter.
De retter flest danskere mellem 18 og 75 år laver med jævne mellemrum i hverdagen:
1. Pasta med kødsovs
2. Stegt kylling
3. Frikadeller
4. Lasagne
5. Salat
6. Rugbrød med pålæg
7. Gryderet
8. Hakkebøf m/sovs og kartofler
9. Fisk
10. Suppe
11. Pizza
12. Krebinetter/karbonader
13. Boller i karry
14. Burgere
15. Koteletter i fad
16. Wok-ret
17. Tortillas/madpandekager
18. Stegt flæsk med persillesovs
19. Tærte
20. Chili con carne
Der findes mange flere opskrifter fra Madkalender.dk her
Kilde: Epinion for Karolines Køkken. 2.000 peroner mellem 18 og 75 år har svaret.
Artiklen kan også findes i Lokalavisen.dk