Vietnamesiske forårsruller
Opskrifter,  Små retter og tilbehør

Vietnamesiske forårsruller

 

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Malene
Forårsruller kan laves i et utal af variationer og i denne version er der både svinekød og rejer. Opskriften kommer fra en rejse i Vietnam og en sejltur på Halong Bay
No ratings yet
Ret Forret, Hovedret
Køkken Vietnamesisk
Antal 1 Portion
1 Portion

Ingredienser
 

  • 100 G Hakket svinekød
  • 100 G Hakkede rejer eller krabbekød
  • 100 G Finthakkede gulerødder
  • 10 G Hakkede østershatte
  • 10 G Vermecceli (risnudler)
  • 10 G Bønnespirer
  • 1 Stk Æg
  • 10 G Hakkede løg
  • 10 G Hakkede forårsløg
  • 1 Pk Rispapir

Dipping sauce

  • 1 Spsk Fishsauce
  • 1/2 Spsk Limesaft
  • 2 Spsk Sukker
  • 3 Spsk Vand
  • Lidt Hakket chili
  • Lidt Hakket hvidløg

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienserne til fyld sammen
  • Læg rispapiret på et fugtigt klæde eller hvis det er tykt, væd det i koldt vand. Med en ske lægges fyldet i den ene ende og siderne foldes ind inden rullen rulles. Find eventuelt en video på nettet med teknik
  • Nu skal rullerne friseres i en passende olie i 8-10 min ved middel varme. Rullerne skal dryppe af på fedtsugninger papir.
  • Bland ingredienserne til dippingsauce og det er tid til servering
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var!

Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 77 other subscribers

Vi hører gerne fra dig