Vietnamesiske forårsruller
Vietnamesiske forårsruller
Forårsruller kan laves i et utal af variationer og i denne version er der både svinekød og rejer. Opskriften kommer fra en rejse i Vietnam og en sejltur på Halong Bay
Portion
Ingredienser
- 100 G Hakket svinekød
- 100 G Hakkede rejer eller krabbekød
- 100 G Finthakkede gulerødder
- 10 G Hakkede østershatte
- 10 G Vermecceli (risnudler)
- 10 G Bønnespirer
- 1 Stk Æg
- 10 G Hakkede løg
- 10 G Hakkede forårsløg
- 1 Pk Rispapir
Dipping sauce
- 1 Spsk Fishsauce
- 1/2 Spsk Limesaft
- 2 Spsk Sukker
- 3 Spsk Vand
- Lidt Hakket chili
- Lidt Hakket hvidløg
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne til fyld sammen
- Læg rispapiret på et fugtigt klæde eller hvis det er tykt, væd det i koldt vand. Med en ske lægges fyldet i den ene ende og siderne foldes ind inden rullen rulles. Find eventuelt en video på nettet med teknik
- Nu skal rullerne friseres i en passende olie i 8-10 min ved middel varme. Rullerne skal dryppe af på fedtsugninger papir.
- Bland ingredienserne til dippingsauce og det er tid til servering
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var!