Vietnamesiske forårsruller
Opskrifter,  Små retter og tilbehør

Vietnamesiske forårsruller

 

Sponserede forslag

Bourgogne Aligote Les Petits Poiriers MG fra Chavy

...

Vietnamesiske forårsruller
0 fra 0 stemmer
Udskriv

Vietnamesiske forårsruller

Forårsruller kan laves i et utal af variationer og i denne version er der både svinekød og rejer. Opskriften kommer fra en rejse i Vietnam og en sejltur på Halong Bay

Ret Forret, Hovedret
Køkken Vietnamesisk
Antal 1 Portion
Forfatter Malene

Ingredienser

  • 100 G Hakket svinekød
  • 100 G Hakkede rejer eller krabbekød
  • 100 G Finthakkede gulerødder
  • 10 G Hakkede østershatte
  • 10 G Vermecceli (risnudler)
  • 10 G Bønnespirer
  • 1 Stk Æg
  • 10 G Hakkede løg
  • 10 G Hakkede forårsløg
  • 1 Pk Rispapir

Dipping sauce

  • 1 Spsk Fishsauce
  • 1/2 Spsk Limesaft
  • 2 Spsk Sukker
  • 3 Spsk Vand
  • Lidt Hakket chili
  • Lidt Hakket hvidløg

Sådan gør du

  1. Bland alle ingredienserne til fyld sammen

    Vietnamesiske forårsruller
  2. Læg rispapiret på et fugtigt klæde eller hvis det er tykt, væd det i koldt vand. Med en ske lægges fyldet i den ene ende og siderne foldes ind inden rullen rulles. Find eventuelt en video på nettet med teknik

  3. Nu skal rullerne friseres i en passende olie i 8-10 min ved middel varme. Rullerne skal dryppe af på fedtsugninger papir.

  4. Bland ingredienserne til dippingsauce og det er tid til servering

Bagestålet
Sponsoreret

Sponserede forslag

Winzerkeller Seewinkel Bio Grüner Veltliner 2018

54 kr. hos Densidsteflaske.dk

Riefle Gewürztraminer Organic 2018

159 kr. hos Haugaard Vin

Værdikassen 2.0

300 kr. hos Densidsteflaske.dk


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 41 other subscribers


Vi hører gerne fra dig