Ricotta og svampe hapsere
Lav små hapsere eller hors d’oeuvre til en velkomstdrink eller som en lille snack. Denne lille hapser kan serveres på små ristede brød og er meget nemme at lave i forvejen. Oprindeligt brugte vi ricotta og svampe til fyld i hjemmelavede ravioli og da der var lidt til overs, så opstod denne opskrift.
Ricotta og svampe hapsere
Hors d'oeuvre, starters, appetizers eller hapsere der er nemme at lave og kan laves i god tid.
Ingredienser
- 200 g svampe (en bakke)
- 250 g ricotta (et bæger)
- 1 tsk trøffelolie
- 1 knsp salt
- 1 knsp peber
- 25 g smør til stegning
- 1 pk små toastbrød mini toast til hapsere
Sådan gør du
- Start med at snitte de rengjorte svampe i fine skiver. Steg dem lidt af gangen på en varm pande med smør
- Bland de afkølede svampe med ricotta og de øvrige ingredienser. Smag det til med mere trøffelolie, salt eller peber.Opbevar på køl indtil servering (kan laves om formiddagen)
- Smør lidt svampe og ricotta blanding på små mini-toasts 30 min før servering.Pynt med lidt frisk basilikum eller stødt rød peber
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var!