hapsere med svampe ricotta og trøffelolie
Opskrifter,  Små retter og tilbehør

Ricotta og svampe hapsere

Lav små hapsere eller hors d’oeuvre til en velkomstdrink eller som en lille snack. Denne lille hapser kan serveres på små ristede brød og er meget nemme at lave i forvejen. Oprindeligt brugte vi ricotta og svampe til fyld i hjemmelavede ravioli og da der var lidt til overs, så opstod denne opskrift.

Sponserede forslag

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag

...

hapsere med svampe ricotta og trøffelolie

Ricotta og svampe hapsere

Malene
Hors d'oeuvre, starters, appetizers eller hapsere der er nemme at lave og kan laves i god tid.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 5 min
Samlet tid 25 min
Ret hors d'oeuvre, Småretter
Køkken Dansk

Ingredienser
  

  • 200 g svampe (en bakke)
  • 250 g ricotta (et bæger)
  • 1 tsk trøffelolie
  • 1 knsp salt
  • 1 knsp peber
  • 25 g smør til stegning
  • 1 pk små toastbrød mini toast til hapsere

Sådan gør du
 

  • Start med at snitte de rengjorte svampe i fine skiver. Steg dem lidt af gangen på en varm pande med smør
    stegte svampe til starter
  • Bland de afkølede svampe med ricotta og de øvrige ingredienser. Smag det til med mere trøffelolie, salt eller peber.
    Opbevar på køl indtil servering (kan laves om formiddagen)
    bland svampe ricotta
  • Smør lidt svampe og ricotta blanding på små mini-toasts 30 min før servering.
    Pynt med lidt frisk basilikum eller stødt rød peber
    hapsere med svampe ricotta og trøffelolie
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var!

Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 51 other subscribers


Vi hører gerne fra dig