hapsere med svampe ricotta og trøffelolie

Ricotta og svampe hapsere

Lav små hapsere eller hors d’oeuvre til en velkomstdrink eller som en lille snack. Denne lille hapser kan serveres på små ristede brød og er meget nemme at lave i forvejen. Oprindeligt brugte vi ricotta og svampe til fyld i hjemmelavede ravioli og da der var lidt til overs, så opstod denne opskrift.

hapsere med svampe ricotta og trøffelolie
5 fra 1 stemme
Udskriv

Ricotta og svampe hapsere

Hors d'oeuvre, starters, appetizers eller hapsere der er nemme at lave og kan laves i god tid.

Ret hors d'oeuvre, Småretter
Køkken Dansk
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 25 minutter
Forfatter Malene

Ingredienser

  • 200 g svampe (en bakke)
  • 250 g ricotta (et bæger)
  • 1 tsk trøffelolie
  • 1 knsp salt
  • 1 knsp peber
  • 25 g smør til stegning
  • 1 pk små toastbrød mini toast til hapsere

Sådan gør du

  1. Start med at snitte de rengjorte svampe i fine skiver. Steg dem lidt af gangen på en varm pande med smør

    stegte svampe til starter
  2. Bland de afkølede svampe med ricotta og de øvrige ingredienser. Smag det til med mere trøffelolie, salt eller peber.

    Opbevar på køl indtil servering (kan laves om formiddagen)

    bland svampe ricotta
  3. Smør lidt svampe og ricotta blanding på små mini-toasts 30 min før servering.

    Pynt med lidt frisk basilikum eller stødt rød peber

    hapsere med svampe ricotta og trøffelolie

Få direkte besked som den første, når der er nye opskrifter og indlæg


Related Post

Vi hører gerne fra dig