paradisæbler
Dagens mad,  Opskrifter,  Råvarer og ingredienser,  Små retter og tilbehør

Sæson: Paradisæbler

italiens mad og specialiteter

Paradisæblerne er snart ved at være modne til plukning. De små æbler har ikke mange anvendelser, men paradisæble gelé er en undtagelse. Gelé er ikke så svær at lave og æblerne skal blot skylles og afstilkes. De små æbler kræver lidt sukker og har en dejlig parfumeret smag. Lidt vanilje passer fint i geléen.

Opskrift på paradisæble gelé

Brug paradisæble gelé på et stykke frisk brød eller sammen med lidt kraftige oste som blåskimmeloste (se indlægget om tapas og oste). Vi har også brugt den til pynt af æblekage og i en lagkage.

paradisæble på glas

 

 


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Slut dig til 33 øvrige tilmeldte


Vi hører gerne fra dig