rugbrød med tranebær og hirse
Dagens mad,  Nyheder

Danmarks bedste rugbrød 2018

Vejen faldt lige forbi Maribo på Lolland og der reklamerede den lokale bager med Danmarks Bedste rugbrød. Det fik os straks til at besøge bagerbutikken og købe et rugbrød (og det løse). Rugbrødet er bagt med surdej, hirse og tranebær, som giver et saftigt brød. Det er Bager-og Konditormestre i Danmark (brancheorganisationen) der uddeler priser for det bedste rugbrød og i år var det Marc Pabst fra Pabst Bakery i Maribo der vandt. Brødet hedder Old Nordisk.

Dnamarks bedste rugbrød 2018

Tranebærrene gør brødet friskt og frugtigt. Brødet smager dejligt bare med smør på, men det er ikke alle typer pålæg brødet vil passe til. Nogle gange skal det blot være et mørkt rugbrød og andre gange må det gerne være et frugtigt og meget smagsrigt rugbrød som Old Nordisk. Opskrifterne på dette brød og andre brød findes på bkd.dk.

Her prøver vi et andet af Pabst Bakery’s brød med vores hjemmelavede skinkesalat. Brødet er bagt med 20% rug, æbler, hasselnødder og græskarkerner.

Skinkesalat å danmakrs bedste rugbrødfranskbrød


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 51 other subscribers


Vi hører gerne fra dig