Hjemmebagt burgerbolle
Bagning og kage,  Opskrifter

Burgerboller

Hjemmebagte burgerboller kræver selvfølgelig lidt længere forberedelsestid end posen fra supermarkedet, men hvis tiden er der, er det absolut tiden værd!

Sponserede forslag

Bosio Moscato Rosé

Bløde blide søde bobler - smid is i spanden, sol på himlen og vand i poolen. Hvis bare du har inviteret dine bedste venner, så er Bosio Moscato Ro...

Ingredienser:

50 gr gær
3 dl mælk
50 gr smeltet smør
1 æg
550-600 gr hvedemel
3 tsk sukker
1,5 tsk salt

Smelt smørret, hæld mælken i gryden og opvarm til mælken er fingervarm. Opløs gæren i mælkeblandingen, tilsæt æg, sukker og salt. Tilsæt melet, men hold lidt tilbage, så dejen ikke bliver for tør. Ælt den godt og stil til hævning i skålen i 20 min. et lunt sted.

Slå dejen ned og form 10 burgerboller. Læg dem på bagepapir, tryk bollerne godt flade, stik huller med en gaffel, pensl med vand og drys med sesamfrø. Hæves tildækket et lunt sted i 30-40 min.

Bages ved 210 grader varmluft i 10 minutter.

Bagestålet
Sponsoreret

Sponserede forslag

Perlage Cocktail 6 stk fra Zafferano

225 kr. hos Otto Suenson

Hook & Ladder The Tillerman 2016

119 kr. hos Jysk Vin

Meursault, Les Malpoiriers 2017

225 kr. hos Jysk Vin


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 41 other subscribers


Vi hører gerne fra dig