Blomkål med chili og ingefær
Opskrifter,  Små retter og tilbehør

Blomkål med chili og ingefær

Denne opskrift er en af flere opskrifter på nemt grøntsagstilbehør. Den er nem at tilberede og blomkålen bliver lidt mere spændende med ingefær og chili. Blomkålen skal ikke være stærk men blot tage lidt smag af de to krydderier.

Sponserede forslag

Caiarossa IGT Toscana Rosso 2013

En vanvittig flot italiensk vin, der er blevet rost til skyerne. Vi har en fantastisk god pris på den. Ligger som regelt til ca. 360-400flasken I udl...

Blomkål med chili og ingefær
0 fra 0 stemmer
Udskriv

Blomkål med chili og ingefær

Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Malene

Ingredienser

  • 1 stk blomkålshoved
  • 1 cm ingefær
  • 1/2 stk chili
  • 2 spsk olie eller lignende til stegning

Sådan gør du

  1. Del blomkålshovedet i små buketter. Skræl ingefæren og snit i fine tern. Smag først spidsen af chilien, så styrken ikke overrasker. Skær den mængde chili du ønsker i fine stykker.

  2. Varm olien i en lille gryde og tilsæt blomkålen ved middel varme. Når den har stegt ca. 10 minutter og er begyndt at tage lidt farve, så tilsættes ingefær og chili. lad det stege med ca. 5 minutter.

Bagestålet
Sponsoreret

Sponserede forslag

Château Lynch Moussas, 5. Cru, Pauillac 2019

285 kr. hos Jysk Vin

Quinta do Vale Meão Tinto 2016

590 kr. hos Jysk Vin

Langhe Rosso, Garasin 2016

139 kr. hos Jysk Vin


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 41 other subscribers


Vi hører gerne fra dig