
Blomkål med chili og ingefær
Denne opskrift er en af flere opskrifter på nemt grøntsagstilbehør. Den er nem at tilberede og blomkålen bliver lidt mere spændende med ingefær og chili. Blomkålen skal ikke være stærk men blot tage lidt smag af de to krydderier.
Sponserede forslag
![]() | Sort Sol Rom  Sort Sol Rom I April 2019 har vi lanceret vores SORT SOL ROM - som vi er glade og stolte af at få lov til at præsentere. Grundrommen er en ... (mere) |

Blomkål med chili og ingefær
Lav et nemt og smagfuldt tilbehør ved at stege blomkål sammen med ingefær og chili. Blomkål får en halt anden smag når den steges istedet for at koges. Passer godt til et stykke stegt kylling.
Ingredienser
- 1 stk blomkålshoved
- 1 cm ingefær
- 1/2 stk chili
- 2 spsk olie eller lignende til stegning
Sådan gør du
-
Del blomkålshovedet i små buketter. Skræl ingefæren og snit i fine tern. Smag først spidsen af chilien, så styrken ikke overrasker. Skær den mængde chili du ønsker i fine stykker.
-
Varm olien i en lille gryde og tilsæt blomkålen ved middel varme. Når den har stegt ca. 10 minutter og er begyndt at tage lidt farve, så tilsættes ingefær og chili. lad det stege med ca. 5 minutter.