Nemme pandebrød

Ovnbagte cherrytomater (semi-dried)

Vi har forsøgt med flere forskellige opskrifter på semi-dried tomater uden helt at finde den rigtige opskrift. De bliver aldrig helt som ønsket, men så fandt vi denne lidt anderledes opskrift på ovnbagte cherrytomater. Brug tomaterne direkte på pasta, som snack eller på hjemmebagte pandebrød. Tomaterne passer også fint i en hjemmelavet burger med briocheboller.

Nemme pandebrød
0 fra 0 stemmer
Udskriv

Ovnbagte cherrytomater

Lav ovnbagte cherrytomater til frisk pasta eller bare som tilbehør. Med denne opskrift får man smagfulde og saftige tomater.

Ret Småretter, Tilbehør
Køkken Dansk, Italiensk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time 30 minutter
Samlet tid 1 time 40 minutter
Antal 1 portion
Forfatter Malene

Ingredienser

  • 800 g cherrytomater skåret i halve
  • 2-3 fed revet hvidløg
  • 2-3 tsk rørsukker
  • 2 spsk balsamico
  • 1 stor håndfuld frisk basilikum og oregano grofthakket
  • 1/2 dl olivenolie
  • salt og peber

Sådan gør du

  1. Det hele vendes sammen i et fad og stilles i ovnen, varmluft 120 gr i 1 time og dernæst 150 gr i 1/2 time. (Fordi det lige passede i planen i dag. De kan både bages længere ved lav temp og kortere ved høj temp.)

Vi hører gerne fra dig