Ovnbagte cherrytomater (semi-dried)
Vi har forsøgt med flere forskellige opskrifter på semi-dried tomater uden helt at finde den rigtige opskrift. De bliver aldrig helt som ønsket, men så fandt vi denne lidt anderledes opskrift på ovnbagte cherrytomater. Brug tomaterne direkte på pasta, som snack eller på hjemmebagte pandebrød. Tomaterne passer også fint i en hjemmelavet burger med briocheboller.
Ovnbagte cherrytomater
Lav ovnbagte cherrytomater til frisk pasta eller bare som tilbehør. Med denne opskrift får man smagfulde og saftige tomater.
portion
Ingredienser
- 800 g cherrytomater skåret i halve
- 2-3 fed revet hvidløg
- 2-3 tsk rørsukker
- 2 spsk balsamico
- 1 stor håndfuld frisk basilikum og oregano grofthakket
- 1/2 dl olivenolie
- salt og peber
Sådan gør du
- Det hele vendes sammen i et fad og stilles i ovnen, varmluft 120 gr i 1 time og dernæst 150 gr i 1/2 time. (Fordi det lige passede i planen i dag. De kan både bages længere ved lav temp og kortere ved høj temp.)
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var!