
Chicken Korma
Indisk korma med masser af løg og god smag. En korma er kød eller grøntsager braiseret i yoghurt eller fløde, der kan give en fed cremet sauce.

Chicken Korma
En lækker krydret Chicken Korma, med masser af krydderier og græsk yoghurt. Serveres med ris og naanbrød.
personer
Ingredienser
- 450 g kylling i tern
- 3 spsk olie
- 3 stk løg i tynde skiver
- 4 fed hvidløg hakket
- 1/2 tsk stødt spidskommen
- 1 stk kanelstang
- 3 stk laurbærblade
- 6 stk kardemomme kapsler
- 1 tsk. gurkemeje
- 1 stk frisk chili finthakket
- 300 ml græsk yoghurt
- 1 ds flåede tomater hakket
- 1 stk bouillonterning
- 1 dl vand
- 1/2 tsk sort peber
- salt
Sådan gør du
- Varm olien og svits løg og hvidløg indtil de er bløde.
Tilføj resterende krydderier og svits det hele under omrøring i ca. 2 minutter.
Tilsæt kød og steg indtil det er brunet på alle sider. - Rør yoghurt, tomater, boullion/boullionterning, chili peber og salt og lad det simre (lav varme!) i ca 20 minutter, indtil kødet er mørt, og saucen er tyk.Serveres med ris og pandebrød
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var!
Bag eventuelt selv et par nemme pandebrød uden hævning eller naan brød til Chicken Korma