Dagens mad,  Køkkenudstyr

Julegaver til gastronomen

Sous vide og vacuum pakning stod på listen over julegaver (for ham eller hende der har næsten alt til et køkken) sidste år. Er du manden eller kvinden der har alt, så skal du kaste dig over molekylær gastronomi, da det giver mulighed for at købe specielt udstyr og nye typer ingredienser.

Indeholder links til partnere

Vi faldt lige over butikken Molekymi.dk så har masser af specielle varer. Vi har ikke prøvet nogen af dem endnu, men kan se at mange af de specielle ingredienser man ikke kan få i et supermarked kan fås her. Vi har derfor samlet en her siden med molekylær gastronomi udstyr og kogebøger.

Man kan eksempelvis købe “den lille kemiker” som startpakke for at komme i gang.

Se startpakkerne og mere


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 51 other subscribers


Vi hører gerne fra dig