Brødrene Prices kogebøger

“Rigeligt smør” har vi alle lært at sige i udsendelserne “Spise Med Price” med James og Adam Price. Egentlig er det et klip fra en gammel udsendelse med Conrad og Aksel, der i et kort klip siger “rigeligt smør”. Conrad og Aksel startede i 1966 med madprogrammer, hvor de lærte danskerne lidt mere om finere madlavning.

Titlen på tv programmerne “Spise Med Price” er titlen på faderen John Prices kogebog fra 1973, som senere er blevet genoptrykt. Men brødrene price har været meget produktive både på tv fronten og på udgivelse af kogebøger. Her er en lille liste med nogle af kogebøgerne:

Spise med Price – sæson 1 osv.
Brdr. Price
Prices Diner
Jeg glæder mig i denne tid – Jul hos brdr. Price
Uden Smør og Fløde
… og flere

Vi har prøvet at samle de bøger der er tilgængelige i de danske webshop’s og boghandlere med Brødrene Price som forfatter lige her.

 

Sponsorerede forslag


Alle kogebøger - Italiensk mad - Fransk mad - Thaimad - Jamie Olivers kogebøger - Mette Blomsterbergs kogebøger - Ahn Lês kogebøger - Meyers kogebøger - Anne Hjernøes kogebøger - Camilla Plums kogebøger - Sous Vide - Bagning og brød - Dessert og det søde køkken - Øl og ølbrygning - Vinbøger

Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 77 other subscribers