fransk marked friske grøntsager

Måltidskasser – sammenlign priser og indhold

Dette indslag indeholder affiliate link og link til eksterne partnere.

Måltidskasser er blevet meget populære og udbredte. Derfor har vi lavet en prissammenligning på nogle af de måltidskasser der findes og der er forskel på pris, fragt og indhold. Fra at der kun var nogle få udbydere som Årstiderne er der i dag mange og flere supermarkedskæder tilbyder måltidskasser.

Hos Madkalender.dk har vi prøvet flere forskellige leverandører og typer af måltidskasser. Vi går ind for lokalt producerede råvarer som følger årstiden, som vi har skrevet om i vores MadManifest.

Der findes flere end dem, vi har taget med i sammenligningen, så vi opdaterer løbende med flere madordninger.

Typer af måltidskasser

Er det hverdagskassen, veganerkassen, fisk-, slanke-, økologisk- eller børnefamiliekasser du leder efter? Udvalget hos de fleste udbydere er ret stort og nogle udbydere er mere specialiserede.

For mange ordninger er økologi og sundhed en del af konceptet og på det seneste er bæredygtighed også blevet et centralt koncept. Bæredygtighed kan dog blive en udfordring ved levering med bil til døren og med emballering og køling. Så der er ikke noget der slår køkkenhaven og urtebeddet med krydderurter, hvis man har muligheden!

Ny inspiration til din madlavning

Vi har især oplevet ny inspiration med flere af måltidskasserne, hvor nye råvarer bliver en del af nye opskrifter, vi ikke ellers ville have valgt. Vi har en del af vores favoritopskrifter på Madkalender.dk, men ny inspiration er velkommen. Den kan selvfølgelig også komme med en kogebog, men når både råvarer og opskrifter leveres, så følger vi den.


Måltidskasser sammenlign priser og indhold

Oplysningerne er de seneste vi har fået og der kan være kampagner, tilbud eller ændringer vi ikke har fået med. Så læs altid præcis betingelserne for de enkelte ordninger direkte på sælgerens side.

Fragt på kasser

Vær opmærksom på at nogle måltidskasser er inklusiv fragt og andre er uden. Der er også nogle ordninger, hvor der ikke leveres i hele landet.

Salget er stigende

Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) laver analyser af internethandel og skriver i juni 2018 at godt 1/3 af netbrugere handler dagligvarer og måltidskasser online mindst én gang om ugen.
De vigtigste årsager til at handle abonnements-/måltidskasser angives til at være; ny inspiration, spiser sundere eller varieret, fri for at planlægge, varerne bliver leveret og selvfølgelig tidsbesparelse.

Vi har samlet de bedste af vores opskrifter og hverdagsretter til børnefamilier til dig

Andre måltidskasser

Der findes flere end de kasser vi har taget med i sammenligningen. Blot for at nævne nogle af måltidskasserne:

  • Aarstiderne
  • RetNemt Måltidskasser
  • Simple Feast
  • Kokkens Hverdagsmad
  • Skagenfood
  • MåltidsBoxen
  • Halkær Ådal
  • Bonzo

Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 65 other subscribers