Middagsretter,  Opskrifter

Kylling à la King

italiens mad og specialiteter

En nem sammenkogt hverdagsret med kylling, der serveres med ris.

Tilberedningstid: ca. 30 min

Ingredienser:

2 pakker kyllingefilet (500-600 g)
5 dl grøntsagbouillon
2 løg
1-2 røde peberfrugter
250 g champignon
2-3 spsk maizena
1 dl vand
½ tsk salt
groftkværnet peber
2-3 spsk soya

Tilberedning:

Skær kyllingekødet i mundrette tern og kog det i grøntsagsboullion i 5-6 minutter. Skær løg og peberfrugt i strimler og champignon i mindre tern. Kom grøntsagerne op i den kogte kylling og lad det koge med i ca. 7-8 min.

Fiske kød og grøntsager op med en sigte og jævn saucen med maizena rørt op i vand. Hæld kød og grøntsager tilbage i saucen og smag derefter til med soya og peber.

Servér med kogte ris.

 


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Slut dig til 26 øvrige tilmeldte


Vi hører gerne fra dig