Kylling à la King
En nem sammenkogt hverdagsret med kylling, der serveres med ris. Det er den hurtige hverdagsmad og en god børneret
Kylling à la King
Her er en hurtig hverdagsret der servere med ris. Retten har et lille asiatisk tvist da der bruges soya.
personer
Ingredienser
- 500 g kyllingefilet
- 5 dl grøntsagbouillon
- 2 stk løg
- 1 stk rød peberfrugter 1 stor eller 2 små
- 250 g champignon
- 3 spsk maizena
- 1 dl vand
- ½ tsk salt
- 3 spsk soya
- groftkværnet peber
Sådan gør du
- Skær kyllingekødet i mundrette tern og kog det i grøntsagsboullion i 5-6 minutter. Skær løg og peberfrugt i strimler og champignon i mindre tern. Kom grøntsagerne op i den kogte kylling og lad det koge med i ca. 7-8 min.
- Fiske kød og grøntsager op med en sigte og jævn saucen med maizena rørt op i vand. Hæld kød og grøntsager tilbage i saucen og smag derefter til med soya og peber.
- Servér med kogte ris.
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var!