Sylte med rødbeder

Tipoldemors sennep

Tipoldemors sennep passer helt fint til sylte, flæskestegsmad og lignende lidt fede retter, som kan tåle lidt kontrast med syre og styrke. Denne sennep er stærk så næsehårene blafrer og kan nemt varieres. Der skal eddike til en god sennep, men du kan variere væskemængderne og prøve med mindre fløde og æg. Prøv at tilsætte whiskey, portvin eller snaps.

Sylte med rødbeder
5 fra 1 stemme
Udskriv

Tipoldemors sennep

En god stærk sennep, som du selv kan variere på et utal af måder.

Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Samlet tid 30 minutter
Antal 1 glas
Forfatter Malene

Ingredienser

  • 1 brev Bänkes grovmalede sennepspulver
  • 3 spsk eddike vælg selv eksempelvis æble- sherry- hvidvinseddike
  • 1 tsk karry start med det halve
  • 2 stk æg varmebehandlede
  • 2 spsk tomatketchup
  • 2 spsk sukker
  • 2 spsk piskefløde
  • salt og peber

Sådan gør du

  1. Udblød sennepspulveret med 3 spk eddike og lad trække 15 min

    stærk sennep
  2. Tilsæt alle ingredienserne og rør godt sammen med en ske. Tilsæt kun halvdelen af karryen, så kan der altid tilsættes mere senere.

    hjemmerørt sennep
  3. Smag enetuelt til med lidt mere ketchup, karry eller sukker

    tipoldemors meget stærke sennep

 


Få direkte besked som den første, når der er nye opskrifter og indlæg


Related Post

Vi hører gerne fra dig