
Tipoldemors sennep
Tipoldemors sennep passer helt fint til sylte, flæskestegsmad og lignende lidt fede retter, som kan tåle lidt kontrast med syre og styrke. Denne sennep er stærk så næsehårene blafrer og kan nemt varieres. Der skal eddike til en god sennep, men du kan variere væskemængderne og prøve med mindre fløde og æg. Prøv at tilsætte whiskey, portvin eller snaps.
Sponserede forslag
![]() | Quinta das Carvalhas, Vintage Port 2016 - Hedvin F Årgang 2016 er et af de bedste år for Quinta das Carvalhas og en super flot vintage-årgang - den første siden 2011! Portvinen er drikkemoden nu, m... (mere) |

Tipoldemors sennep
En god stærk sennep, som du selv kan variere på et utal af måder.
Ingredienser
- 1 brev Bänkes grovmalede sennepspulver
- 3 spsk eddike vælg selv eksempelvis æble- sherry- hvidvinseddike
- 1 tsk karry start med det halve
- 2 stk æg varmebehandlede
- 2 spsk tomatketchup
- 2 spsk sukker
- 2 spsk piskefløde
- salt og peber
Sådan gør du
-
Udblød sennepspulveret med 3 spk eddike og lad trække 15 min
-
Tilsæt alle ingredienserne og rør godt sammen med en ske. Tilsæt kun halvdelen af karryen, så kan der altid tilsættes mere senere.
-
Smag enetuelt til med lidt mere ketchup, karry eller sukker