Nyheder

Det første indlæg – på en ny blog

Den første januar 2017 vil både være den første dag i det nye år og første dag i en udfordring på 365 dage. Kort fortalt er udfordringen at lave et blog indlæg om det vigtigste måltid hver dag.

Til hvert indlæg vil der være en kort beskrivelse, en opskrift eller et link til en opskrift eller teknik. Så forhåbentlig kan det inspirere dig til mad og oplevelser i hverdagen. Vil det være hverdagsmad? Ja, blandt andet – det vil være det hele gennem 1 år. Det betyder at ferier, besøg hos venner og familie måske også er med.

I Filmen “Julie & Julia” fra 2009 forsøger bloggeren Julie at tilberede 524 retter på 365 dage. I virkelighedens verden var det Julie Powell, der i 2002 kæmpede med udfordringen med at tilberede alle 524 retter i Julia Child’s “Mastering the Art of French Cooking”. Det blev til bogen: Julie and Julia: 365 Days, 524 Recipes, 1 Tiny Apartment Kitchen. Bogen kan du måske finde i boglisten. Man kan også læse mere på Julies blog – findes i WayBack Machine

Den danske bog “Almanak” af Claus Meyer indeholder også inspiration til årets 365 dage, med skiftende sæsoner og råvarer. Bogen indeholder mere end 1000 opskrifter, så hvis du påtænker at gøre Julie Powell kunsten efter med Claus Meyers “Almanak”, så er der lidt at gå igang med.

Sponserede forslag

AlmanakJulie og JuliaJulia Child

 


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 77 other subscribers

Vi hører gerne fra dig