Så runder vi 1. november og der er 2 måneder tilbage af 2017

Vi er nået til efteråret, med de lidt tungere retter, og vi er på vej mod julemåneden og julemaden. Så lad os gøre lidt status for Madkalender.dk. Vi har valgt dagens billede fra en tur til Vietnam, hvor vi, i et lille gadekøkken, fik en af de bedste smagsoplevelser i 2017.

I december 2016 besluttede vi at lave en udfordring til os selv med et opslag hver dag med den daglige mad. Vi udfordrede os selv, da vi var nysgerrige på hvad vi egentlig spiser. Det har vi nu gjort gennem mere end 300 dage og helt præcist 305 af slagsen. Vi prøver gerne nyt og vi har alligevel nogle favoritter gennem mange år, som vi vender tilbage til.

I oktober er vi næsten oppe på 1000 visninger eller ca. 30-40 besøg hver dag. Et af de mest besøgte opslag er “5. april – danmarks Nationalret” (gæt hvad det er) skarpt forfulgt af “Hit med Suppen”. Stenbidderrogn, som hører foråret og marts til, har også været et af de meget besøgte opslag og vi glæder os til at det bliver sæson igen.

Det har også ført til 43 opskrifter som vi håber du får glæde af.

Sponsoreret

Der kommer løbende mange flere opskrifter og i 2018 vil netop opskrifter blive vores fokus. De første opskrifter blev faktisk udgivet i december 2016 og var Verdens Bedste Brød, Chicken Korma og Kylling med Broccoli og Majs.

Du kan følge os via Facebook og i det nye år vil du kunne oprette dig som bruger – så får du automatisk indlæg som email. Næste år sætter vi kadencen ned, så der ikke kommer et opslag hver dag, men flere opskrifter og tema’er.

Stenbiderrogn anretninger

Brød i Römertopf

 

Vi hører gerne fra dig