kanelsnegle lavet dagen før
Bagning og kage,  Opskrifter

Nemme brunch kanelsnegle

Hvis der skal serveres lidt bagværk til morgenmaden, brunch eller bare til en hyggestund, så er her en nem opskrift. Den er nem fordi den er koldhævet og kan laves dagen før den skal bruges, så man ikke skal stå og rode med bagværk om morgenen, men bare skal bage kanelsneglene.

Sponserede forslag

Châteauneuf-du-Pape, Cuvée Papet, 1,5 l 2012

Mørke bær, varme sten og pebrede noter vælter op ad glasset. Deter en vin med meget stor fylde og koncentration og en helt perfekt balance mellem f...

kanelsnegle lavet dagen før
0 fra 0 stemmer
Udskriv

Nemme brunch kanelsnegle

Kan laves dagen før, så de bare skal i ovnen og pyntes på dagen
Ret Bagværk
Køkken Dansk
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 12 snegle
Forfatter Malene

Ingredienser

Dej

  • dl mælk
  • 15 g gær
  • 2 stk æg
  • 50 g smeltet smør
  • 1 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 500 g hvedemel

Remonce

  • 100 g blødt smør
  • 100 g puddersukker
  • 4 tsk stødt kanel
  • 1/2 tsk kardemomme

Sådan gør du

  1. Lun mælken og smelt samtidig smørret deri. Rør gæren ud i den håndlunde mælk/smør- og tilsæt æg, sukker og salt. Vend til sidst hvedemelet i og ælt godt til dejen er blank og smidig. Lad 50 gram være tilbage, så dejen ikke bliver for tør, den skal kun lige slippe.

    Rul dejen ud på et meldrysset bord med det samme, så den er firkantet og ca. 25x40 cm. Dejen hæver senere.

    kanelsnegle brunch
  2. Rør ingredienserne til remonce sammen

    kanelsnegle brunch
  3. Smør remoncen ud over dejen med en paletkniv

    Lad en cm være fri for remonce, så sneglen bedre kan lukkes ved at putten enden ind under.

    kanelsnegle brunch remonce
  4. Skær 12 snegle ud af rullen og placer dem i et fad med bagepapir. Der skal være lidt luft (2 cm) imellem sneglene, da de senere hæver.

    Dæk fadet med film og lad sneglene hæve i køleskabet til dagen efter

    kanelsnegle i fad til brunch
  5. Tag fadet ud af køleskabet og fjern filmen. Bag sneglene ved 200 grader C i 20-25 minutter.

  6. Sneglene kan pyntes når de er afkølede eller de kan spises mens de er lune.

Sponserede forslag

Fonseca Ruby Port

120 kr. hos Densidsteflaske.dk

Pinot Gris, Grand Cru Pfersiberg

200 kr. hos Buus Vine

Amaya 2012

585 kr. hos Jysk Vin


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 35 other subscribers


Vi hører gerne fra dig