kanelsnegle lavet dagen før
Bagning og kage,  Opskrifter

Nemme brunch kanelsnegle

Hvis der skal serveres lidt bagværk til morgenmaden, brunch eller bare til en hyggestund, så er her en nem opskrift. Den er nem fordi den er koldhævet og kan laves dagen før den skal bruges, så man ikke skal stå og rode med bagværk om morgenen, men bare skal bage kanelsneglene.

kanelsnegle lavet dagen før

Nemme brunch kanelsnegle

Malene
Kan laves dagen før, så de bare skal i ovnen og pyntes på dagen
No ratings yet
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 50 minutter
Ret Bagværk
Køkken Dansk
Antal 12 snegle
12 snegle

Ingredienser
 

Dej

  • dl mælk
  • 15 g gær
  • 2 stk æg
  • 50 g smeltet smør
  • 1 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 500 g hvedemel

Remonce

  • 100 g blødt smør
  • 100 g puddersukker
  • 4 tsk stødt kanel
  • 1/2 tsk kardemomme

Sådan gør du
 

  • Lun mælken og smelt samtidig smørret deri. Rør gæren ud i den håndlunde mælk/smør- og tilsæt æg, sukker og salt. Vend til sidst hvedemelet i og ælt godt til dejen er blank og smidig. Lad 50 gram være tilbage, så dejen ikke bliver for tør, den skal kun lige slippe.
    Rul dejen ud på et meldrysset bord med det samme, så den er firkantet og ca. 25x40 cm. Dejen hæver senere.
    kanelsnegle brunch
  • Rør ingredienserne til remonce sammen
    kanelsnegle brunch
  • Smør remoncen ud over dejen med en paletkniv
    Lad en cm være fri for remonce, så sneglen bedre kan lukkes ved at putten enden ind under.
    kanelsnegle brunch remonce
  • Skær 12 snegle ud af rullen og placer dem i et fad med bagepapir. Der skal være lidt luft (2 cm) imellem sneglene, da de senere hæver.
    Dæk fadet med film og lad sneglene hæve i køleskabet til dagen efter
    kanelsnegle i fad til brunch
  • Tag fadet ud af køleskabet og fjern filmen. Bag sneglene ved 200 grader C i 20-25 minutter.
  • Sneglene kan pyntes når de er afkølede eller de kan spises mens de er lune.
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var!

Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 77 other subscribers

Vi hører gerne fra dig